Comedy Café 2024

Comedy Café 2024

zaterdag 5 oktober 20u


KEVIN ROMBAUX - MC a.k.a. de Mugge van Brugge


De Mugge van Brugge is een begrip in de Brugse comedywereld. Met zijn 'Willy Lustenhouwer Hommage' eert hij momenteel de moppen, typetjes en muziek van onze Brugse legende... Met e lach en e troan! En een extreem grote dosis Brugse humor! 

DAGMAR VERFAILLIE


Dagmar Verfaillie van tattoohuis The Liner beoefent sinds enige tijd ook stand-up comedy. "Wat begon als een grappig verkeerd gelopen optreden op een trouwfeest heeft geleid tot een nieuwe toffe hobby." Met zijn show 'Dooddoeners' stond hij ondertussen al met o.a. William Boeva en David Galle op de planken. Een aanrader!

JOHNY TRASH


Johny Trash is een man van vele werelden. Hij toert het hele land door met een comedyshow die draait rond zijn liedjes, KleinKunstComedy aldus hemzelve. Origineel is hij zeker; met zijn bizarre kijk op o.a. het leven, op vooroordelen, reizen en vooral op eten sleept hij z'n publiek mee in een verrassende mix van humor en muziek met een hoek af. 

JOOST VAN HYFTE


De comedy koning van Meetjesland. Het recept voor een avondje dikke pret? Men neme 275 gr. gulle lach, 150 gr. vette knipoog, 150 gr. gastronomisch observatievermogen, 50 gr. culinaire kennis, 15 gr. gekke bekken, 15 gr. sfeer en gezelligheid, een snuifje sarcasme. Gooi alles in een heerlijk gestoffeerde zaal, zet u neer en geniet. Joost is een komische energiebom met bulderlachsalvo's voor het brede publiek als gevolg. Het dak gaat er af!