Comedy Café 2023

Comedy Café 2023

zaterdag 30 september 20u (deuren 19u) - GC Den Ommeganck


UITVERKOCHT!KJEN DESCHEEMAECKER (MC)


Kjen Descheemaecker werd in 2016 de beste Vlaamse beatboxer. In datzelfde jaar begon hij met de unieke mengvorm van stand-up comedy en beatbox. Een comedyshow van Kjen is een beleving die je niet snel zal vergeten. Herkenbare grappen en verbazingwekkende beatboxpassages wisselen elkaar naadloos af en vloeien samen tot één geheel. Een aanrader!

JEROEN VERDICK (45')


Jeroen Verdick is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. In 2016 betrad Jeroen het podium. Hij bewees meteen dat Kempenaars meer humor in zich hebben dan hun komisch accent alleen en schopte het in dat jaar nog tot in de halve finale van Humo's Comedy Cup. Sindsdien heeft Jeroen niet stilgezeten en is hij een graag geziene gast in het Vlaamse comedylandschap. Met zijn jeugdige energie en ongeremde fantasie laat hij je geen seconde verveeld. Ook op TV heeft Jeroen zijn talent al bewezen. 

ERHAN DEMIRCI (60') - Try-out nieuwe show "VERWACHTINGEN"


Als zoon van een Turkse mijnwerker experimenteerde Erhan Demirci met comedy tijdens zijn studentenjaren. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde De Standaard en Erhan loste die verwachting meteen in. In zijn standup optredens ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp - zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere “life in the ghetto” van Brussel nog in het minst. Niet alleen politiek & integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse
leven van de gemiddelde Belg frappeert deze comedian des te meer.

ADD €20

VVK €19

ABO €18

Sorry, volledig uitverkocht! 

Ticketverkoop enkel via Cultuurdienst Moorslede

Vrije zitplaatsen, aantal plaatsen beperkt

Comedy Café 2023 - zaterdag 7 oktober 20u (deuren 19u)


Ook dit jaar zijn we er terug en zijn we blij opnieuw een paar pareltjes uit de Vlaamse Comedy scene aan u te mogen voorstellen !


Onze line-up voor dit jaar :