Comedy Café 2021

Comedy Café 2021 - zaterdag 2 oktober 20u (deuren 19u)


Ook dit jaar zijn we er terug en zijn we blij opnieuw een paar pareltjes uit de Vlaamse Comedy scene aan u te mogen voorstellen !


Onze line-up voor dit jaar :

Stijn Verdegem - MC


Stijn Verdegem is Stand-up comedian, Master of Ceremony (MC), improvisatieacteur en allround brenger van humor. In 2017 begon hij met comedy als vaste waarde in de Villa Volta Comedy Club te Gent. Dit succes mocht hij later verder zetten in lokale kroegen doorheen Vlaanderen. De voorbije jaren deelde Stijn het podium met grote namen als William Boeva, Kamal Kharmach, Bart Cannaerts, Lukas Lelie, Gunter Lamoot, Freddy De Vadder, Bas Birker, Steven Mahieu...

Winnaar van een biermand op de JSK Comedy Cup (2018), publieksprijs en 7 bakken Brugse Zot op de Commeere Comedy Cup (2018) , halve finalist van de Radio 2 Humorklas (2018) en finalist van de NRJ Open Mic (2019). En ongetwijfeld een winnaar van uw hart.


Zoe Bizou (30')


Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Zo ook Zoe Bizoe, al is niet meteen duidelijk wat voor vogel ze eigenlijk is. Een stuntelige flamingo met lange benen? Een kip zonder kop? Of een diva met pauwenstreken? Eén ding is zeker: Zoe geeft zich helemaal bloot. Letterlijk en figuurlijk. In een nooit geziene combinatie van comedy en burlesque stript ze zichzelf verbaal tot in haar hart en teaset ze het publiek met uitdagende choreografie. Hoe minder ze om het lijf heeft, hoe meer ze haar ware veren laat zien: die van de paradijsvogel, geboren om te verleiden met haar passionele paringsdans.

Zoe Bizoe mixt humor en sensualiteit tot een unieke cocktail. En ze voert u maar wat graag dronken.Han Solo (60'-75') : Full try-out nieuwe show "Retro"


Han solo keert in zijn nieuwe show Retro terug naar zijn roots. De komische meesterverteller wil instaan voor de bescherming van onze Vlaamse levenswijze.
Europa is op drift en de dolgedraaide Vlaming is de weg kwijt. Nu ook het platteland zijn ruk naar rechts heeft ingezet acht Han solo de tijd rijp om orde op zaken te stellen.
Na Trump, Johnson, Van Grieken en andere Schild-en-Vrienden: tijd voor actie, tijd voor een nieuwe old-school-wind, tijd voor Han solo. Steeds met een knipoog, steeds scherp en kritisch, maar vooral grappig.
Toneel- en cultuurvereniging Volksvermaak Dadizele