Comedy Café 2016

Christophe Stienlet


Stienlet werd bekend met zijn rol als Bartje in het kinderprogramma Schuif Af. Verder was hij te zien in heel wat TV series.

In het najaar van 2015 deed hij mee in het derde seizoen van Foute Vrienden op de Vlaamse televisiezender 2BE.

Christophe maakt ook deel uit van de Improfeten.

De Improfeten is een professioneel impro theatergezelschap uit het Antwerpse. Zij brengen een hilarische avond improvisatie die je nergens anders in België zal tegenkomen. Zij verdienden hun pluimen al op diverse podia in België en Europa.


Jan Linssen


Met zijn 3de comedy-optreden ooit sleepte Jan Linssen onmiddellijk de hoofdprijs van Comedymania 2011 in de wacht. Ruim een jaar later stond hij in de finale van de Culture Comedy Award, de grootste stand-up comedy prijs van Nederland en België voor opkomend talent. Sindsdien gaat het hard voor Jan. Hij trad ondertussen meer dan 100 keer op in theaterzalen, jeugdhuizen, cafés en parochiezalen en deelde het podium met o.a. Wim Helsen, Xander De Rycke, Henk Rijckaert, Bart Cannaerts en vele anderen.

Xander Derycke


Xander Derycke, een klassebak die ondertussen 10 jaar op de planken staat!

In zijn stand-up comedy vind je alledaagse thema’s of gewoontes die hij tot op het bot anayseert en lacht om de primitieve behoefte die erachter zit.  Hij heeft een haarscherp observeringsvermogen en een knap inzicht in menselijke en onmenselijke zaken.


Thomas Smith


Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Smith speelt zowel in het Engels (zijn moedertaal) als in het Nederlands (getint met een licht Antwaarps accent). Hij begon zijn carrière in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup.

Thomas Smith is een comedian die het flegma en flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Observatie, improvistatie, knipoog, waarheid en glijmiddel.

Tijdens het seizoen '14-'15 en '15-'16 brengt hij zijn nieuwste zaalshow 'RUIS' bekroond met 4 sterren; een knetterende voorstelling waarin hij zijn gigantisch improvisatietalent eens te meer laat zien!


Comedy Café zaterdag 1 oktober 2016