Info en activiteiten

Toneelvoorstelling 2021 'Kuuroord Fontina'


In 2020 mochten we opnieuw meer dan 1500 mensen verwelkomen tijdens onze voorstellingen.


Een paar impressies van 'Kuuroord Fontina'

Meer info over onze voorstelling 2021 :


Andere evenementen en participaties.

 

Naast onze jaarlijkse toneelvoorstellingen en Comedy Café werkt Volksvermaak Dadizele met plezier mee aan activiteiten van andere verenigingen en organisaties.

 

Zo speelden we reeds meerdere keren een een-acter of wagenspel (bijvoorbeeld tijdens de boerenmarkt in het Torreke, voor Samana, de Bunkertocht van een aantal jaar terug, ...)


Eenakter " De sneeuwstorm" 15/12/2019


Tijdens de avond Winterverhalen van het Davidsfonds op 15/12/2019 speelden we met Volksvermaak de eenakter "De Sneeuwstorm".


Spelers:


Christa Vanhee

Reinhold Neels

Stefan Cardoen

Gillis Mortier

Freya Dupont

Jo Seys

Annelies Vuylsteke


Regie : Paul VercruysseJaarmarkt 2018 en 2019

 

Tijdens de opening van de 43ste feest- en avondmarkt in domein het Torreke te Dadizele op 15 augustus 2018 jongstleden kon u genieten van een komische toneelstukje gebracht door Volksvermaak bestuursleden en spelers Lien Staessen en Stefan Cardoen.

Via deze link kan u het nog even opnieuw bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Bevrijdingsconcert 11/11/2018


In 2018 werkten we ook graag mee aan het Bevrijdingsconcert dat op 11 november om 17u plaats vond in de Basiliek van Dadizele. Een waardevolle herinnering aan alle Daiselnaars die tijdens de 1ste WO moesten vluchten en zo in het Vlaams-Brabantse Herne terechtkwamen. Een plaats waar ze zeer goed ontvangen werden en een aantal jaar mochten verblijven om dan in 1918 met een aantal te kunnen terugkeren en Dadizele opnieuw leven in te blazen.

Deze herinneringsavond was een organisatie van Heemkundige Kring "Dadingisila" i.s.m. Koninklijke fanfare Ridder Janszonen, 't Muziek Herne, Davidsvonds Dadizele, vtb-Kultuur Moorslede/Dadizele en Volksvermaak Dadizele. Ook daar verwelkomden we jullie graag.

 

Een aantal beelden van onze deelname tijdens het Bevrijdingsconcert vindt u hier :


 

 

Kerstsfeerterras Dadizele


Ook tijdens de Kerstmarkt op 20/12/2019, in de gezellige sfeer van 't Torreke, waren we terug van de partij. Dit jaar boden we gefrituurde hapjes met een sausje aan. We maakten er opnieuw een gezellige avond van !


Tot dan volgend jaar !!!JOC KUBB-CUP


Tijdens het Paasweekend 2019 waren we er voor de JOC Kubb-Cup ook bij. We presteerden misschien niet op vlak van spelwinst maar we konden wel de originaliteitsprijs naar ons toe trekken. Daarover bestond geen twijfel. Verkleed als ABBA gingen zowel Stefan, Lien, Annelies en Steven er volledig voor.

IMG_20190420_140704
IMG_20190420_173656
JOC KUBB-CUP 2019

Comedy Café


De edities 2019 en 2020 waren opnieuw een succes en dus volledig uitverkocht !


Ook de kranten konden dit beamen :


Ook op zaterdag 2 oktober 2021 zijn we er terug !


Naar jaarlijkse gewoonte mogen we jullie op de 1ste zatedag van oktober wederom verblijden met een mooie line-up van comedians. We kijken dan ook dit jaar uit naar alweer een uitverkochte editie.


Dit jaar waren we blij jullie Roosje Perz, Jade Mintjens, Hans Cools en Bert Kruismans te mogen voorschotelen.We zijn ondertussen jaargang 20 gepasseerd en we zijn eigenlijk een beetje de tel kwijtgeraakt, mede omwille van de verschillende concepten en samenwerkingen die we sinds het begin hebben gehad. De laatste 7 jaar zijn we er echter in geslaagd ons huidige concept "Comedy Café" verder uit te werken, in grote mate ook dankzij de samenwerking met onze gemeentelijke Cultuurdienst, die ons logistieke ondersteuning bieden, waarvoor we heel erg dankbaar zijn !

Toneel- en cultuurvereniging Volksvermaak Dadizele