Comedy Café 2022

Comedy Café 2022 - zaterdag 1 oktober 20u (deuren 19u) - UITVERKOCHT


Ook dit jaar zijn we er terug en zijn we blij opnieuw een paar pareltjes uit de Vlaamse Comedy scene aan u te mogen voorstellen !


Onze line-up voor dit jaar :

Mohsin Abbas - MC


Mohsin Abbas is een naam die niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo! En dat rechtstreeks overgevlogen vanuit Oostende.


Vincent Voeten (30')


Vincent Voeten is een Kempische politie-inspecteur die sinds 2016 op de planken staat. Hij trakteert je op een spervuur aan gitzwarte, snoeiharde grappen. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn dagelijkse ervaringen als straatflik en uit alles wat jij aanvoelt als ongemakkelijk. Laat dus je gevoeligheden thuis en parkeer reglementair wanneer je naar Vincent komt kijken. Vincent Voeten, not for the faint of heart. In 2017 schopte hij het al tot in de finale van de Lunatic Comedy Award en in datzelfde jaar werd hij als winnaar gekroond van de Utrechtse Comedy Talent Award – de grootste stand-up wedstrijd van Nederland.Vincent won op 13 maart 2022 de 13de editie van Humo’s Comedy Cup.
David Galle (45')


Geboren in Menen en getogen in Wervik, is David Galle een grensgeval. Maar grenzen, daar heeft deze stand-upcomedian lak aan. Sinds 2005 reeds verlegt hij ze, keer op keer, op zoek naar nieuwe hilarische horizonten. Zijn zoektocht bleek al snel een veroveringstocht. Gewapend met niets meer dan rosse haren en een losse tong, verdiende hij zowat overal zijn sporen. Om ze ergens anders weer achter te laten… Als stand-upper bouwde hij een stevige live reputatie op. In 2009 won hij met verve de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas.
Vroeger was David triest omdat hij ouder werd. Nu ziet hij enkel voordelen. Hoe langer je leeft, hoe meer dingen je meemaakt. Je denkt over de dingen na, je krijgt inzichten en je verandert. Rijpen, heet dat dan. Hij brengt in sneltempo scherpe comedy, doorspekt met herkenbare, persoonlijke verhalen over dagelijkse onderwerpen. David Galle staat ondertussen twintig jaar op de planken en is net veertig jaar geworden: Joepie! Tevens de naam van zijn laatste show.
Toneel- en cultuurvereniging Volksvermaak Dadizele